Gaziantep de Çoklu Çalışma Masası

bölme panel,workstation,çoklu çalışma,dörtlü çalışma,masası
Gaziantep ili Merkez ilçesinde yaşıyorsunuz ve ofis odanızda yada personel odalarında mekanı daha verimli kullanabilmek için ikili , üçlü personel çalışma masası düşünüyorsunuz. O zaman sizde sitelerde bulunan teşhir mağazasında incelemek suretiyle , cnc makinelerinde üretilmekte olan merkezi kilitli keson ( çekmece ) ve 30 mm masa tablası özellikleri ile üretilmekte olan , kullanışlı bölme panel sistemlerini bir telefonla sipariş vererek ihtiyacınız olan çoklu çalışma masaları nı tedarik edebilirsiniz.  
Ofis Bölme panel sistemleri olarak, cam bölme yada ahşap malzemeden 22 lik , 50 lik ve 75 lik yükseklik ölçülerinde üretilmekte olan standart bölme panel masa takımlarına ek olarak imalathanemizde istenilen ölçü ve özellikte müşteri tercihi ölçülerde üretim yapılabilmektedir.
Detaylar için lütfen (0312) 351 25 25 den irtibata geçiniz yada  www.yilmazburo.com  adresinden çoklu çalışma masası çeşitlerinden sıralı sistem , metal ayaklı tasarımları  inceleyebilirsiniz. Bu modeller ofislerinizi açık tarzda en kullanışlı şekilde bölmeye ve çalışanları bireysel kullanım alanları yaratmaya olanak verir..




Adres
:
Sarıgül Sokak No:2 SITELER / Altındağ / Ankara /Turkiye
» Telefon
:
(312) 351-25-25
» Faks
:
(312) 353-34-10
» Gsm No
:
(532) 252-74-88
» Web Site
:
  • İletişim
  • Hizmet verilen iller

Şehir

Şehir

Şehir